Hee! Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Joyce, 29 jaar en woon in Venlo (Limburg). Ik droom al jaren van een eigen tijdschrift. Als klein meisje maakte ik samen met mijn vader een eigen hondentijdschrift. Helaas door verhuizingen en omstandigheden heb ik deze niet meer, jammer he! Na mijn middelbare schooltijd besloot ik om de pabo te gaan volgen. Ja, want ik wilde ook graag met kinderen werken. Een toenmalig vriendje (lees: fout vriendje) vond dat ik dichtbij moest studeren, dus daarom werd de keuze voor mij gemaakt. Ja, nu achteraf denk ik dom, Joyce. Maar we kunnen de tijd niet terugdraaien en het stukje werken met kinderen ligt mij ook naar het hart. Dit betekent alleen niet dat ik het hierbij laat zitten!

Joyce

Creatieveling achter joyinmind.nl

" To live a creative life, we must lose our fear of being wrong. "

Iedereen kent het wel: dromen over wat je allemaal wilt gaan bereiken, dromen over hoe je het voor elkaar krijgt. Maar dromen betekent nog niet dat het je gaat lukken en ook niet dat je het risico gaat nemen. Zo begon het ook voor mij! Ik had vele ideeën in mijn hoofd, probeerde plannen op papier te zetten. Maar echt stappen ondernemen, daar deed ik nog niet aan. 

In 2015 begon ik last te krijgen van mentale klachten. Gelukkig had ik hier op mijn werk geen last van, maar het was echt geen pretje. Ik zat er goed doorheen en had geen zin meer om dingen te ondernemen. De mooie dromen, die dromen bleven vervaagden. Ik belande in een vicieuze cirkel en kwam hier niet goed meer uit. Uiteindelijk heb ik zelf besloten om in therapie te gaan. In die tijd werd er niet tot nauwelijks gesproken over mentale klachten/depressies etc. In totaal heb ik 1,5 jaar lang intensieve therapie gehad, die ik volgde naast mijn fulltime werken. Tegen het einde van die periode begon ik mijn dromen weer te herkennen en besprak ik deze dromen ook met mijn therapeuten. 

Over Joyinmind.nl

Je weet nu al iets meer over mij en mijn dromen. Maar het belangrijkste moet nog komen! Je kijkt niet voor niets op mijn website ;). 

 

In het dagelijkse leven ben ik lekker creatief bezig en dit wil ik graag met mijn lezers delen! Mijn passie is schrijven en je zult dan ook regelmatig nieuwe blogs van mij lezen. Maar waar gaan deze blogs over? Eigenlijk over alles wat ik in mijn dagelijkse leven tegenkom en waarvan ik denk, hé dit moet ik kwijt en dit willen mijn lezers ook weten! Ook deel ik met jullie stukjes uit mijn verleden, zoals mijn mentale klachten. Ik wil namelijk de strijd aan over het niet praten van mentale klachten. Ik wil dit taboe doorbreken en bijdragen aan een openlijke wereld. Want ik wed dat de meerderheid weleens last heeft van mentale klachten in een mindere of meerdere mate. En door dit samen met jullie te doen, kunnen wij hier voor zorgen! 

 

En mijn missie voor iedereen: 

"Believe in yourself and know that everything is possible,
your dreams
your ideas
your vision!''

Meer over mij...

IMG_0645

Quotes

I love quotes, maar als je mijn website al had bekeken, wist je dit al! Quotes geven mij inspiratie, vertellen mijn gedachten en op die manier kan ik ze naar jullie uiten. 

close-up-1684960_1920

Scotty

Scotty kwam bij als pup, 8 weken oud en super schattig. Nu is hij inmiddels al 7 jaar en hij heeft echt een eigen karakter. Samen wandelen, spelen met zijn knuffeltjes en kusjes geven zijn zijn grootste hobby’s. 

workspace-2985783_1920

Fotograferen

Mijn eerste spiegelreflexcamera heb ik twee jaar geleden gekocht. De natuur fotograferen deed ik het meeste. Ik heb een cursus fotografie gevolgd en nu wil ik me meer richten op portretten. 

literature-3033196_1280

Creatief

I love to be creative! 

 

Wanneer ik tijd en zin heb, ga ik creatief aan het werk. Denk hierbij aan handlettering, producten creëren met hout, tekenen, schilderen etc. 

writing-923882_1920

Leerkracht

In het dagelijkse leven ben ik leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik vind het echt heerlijk om met kinderen te werken en te luisteren naar de behoeftes die ze hebben om zich verder te ontwikkelen.

brushes-3129361_1920

Schrijven

Ik schrijf graag en probeer dit zoveel mogelijk in mijn vrije tijd te doen. Oefenen, want dan komen dromen misschien ooit uit. Ik wil graag ooit mijn eigen tijdschrift beginnen en een boek schrijven.