maart 31, 2019 joyinmind 4 comments
IMG_1470

Mijn eerste blog

Wauw! Ik heb lang naar mijn eerste blog uitgekeken. En nu is het dan eindelijk zover! In mijn hoofd heb ik al vele blogs geschreven, maar dit is hem dan echt! Tegelijkertijd vind ik het schrijven en publiceren ook best wel spannend. Maar dat is toch normaal of niet? Iedereen kan mijn blogs lezen en waarschijnlijk heeft iedereen er ook een mening over. En over het laatste  probeer ik vooral niet te veel over na te denken. Want als je daar alleen maar over aan het nadenken bent, neem je nooit geen risico’s. Soms moet je uit je comfort zone stappen en dingen doen die je altijd al had willen doen. 

Op de pagina “over mij” heb je al het een en ander over mij kunnen lezen. Ik ben deze website begonnen nadat ik een dag mee mocht draaien bij de redactie van een tijdschrift. Die ervaring was echt WAANZINNIG!!! Als ik er nu nog aan terug denk, krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Na die dag wilde ik gaan oefenen, oftewel schrijven. Via WordPress ben ik toen de website gaan maken en kwam er al gauw achter, dat het maken van zo’n website niet zo makkelijk was. Tja, want ik ben ook perfectionistisch en wil het gewoon perfect hebben! Dus ik heb mij hiervoor ook rustig de tijd genomen. Tussendoor besloot ik ook nog even om mijn master educational needs af te ronden. Het duurde dus iets langer dan gepland. Maar het is allemaal de moeite waard geweest! En nu lees je op dit moment mijn eerste blog! 

Mijn blogs zijn een soort van ”dagboek”. De inspiratie voor mijn blogs komt vooral door de dingen die ik in mijn dagelijkse leven mee maak. De gebeurtenissen verwoord ik in mijn hoofd, schrijf dingen op en maak er zo een mooie tekst van. De naam van de website zegt het eigenlijk al: “in mind” gaat voornamelijk over de dingen die in mij omgaan, wat ik mee maak, wat mij gelukkig maakt, minder leuke gebeurtenissen uit het verleden enzovoorts. Ik probeer in mijn blogs ook taboes te bespreken en andere mensen te helpen met mijn verhalen. En ”Joy” staat voor mijzelf: Joyce! 

Wil je in de toekomst meer van mij lezen? Dan blijf mij vooral volgen en houdt mijn website en social media in de gaten. Want er gaat meer komen! En ik ben altijd bereid om het te zien als een leerschool, dus heb je op- of aanmerkingen dan laat een reactie achter of neem contact met mij op! 

4 Comments on “

  1. Hey Joyce,

    Jessie hier, je achternichtje. Ik zag dit via Facebook voorbij komen en ik vind het zo knap en goed! Ik ben er ook achter dat we wel wat op elkaar lijken: ik begin in september aan de academische pabo en mijn passie is al schrijven sinds ik 11 ben. Echt heel leuk om te zien dat je iets doet met je dromen! Ik had je ook al heel lang niet meer gezien, dus wist hier niks van. Heel veel geluk en plezier met het schrijven van je blogs!
    Liefs,
    Jessie Hendriks

  2. Je site is echt leuk geworden! En wat gaaf dat je mee mocht lopen bij een tijdschrift! Hopelijk heb je daar veel ideeën en inspiratie opgedaan. Ik ga je zeker volgen! Liefs Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *