Disclaimer

De inhoud van joyinmind.nl is met veel zorg samengesteld. Aan de inhoud van joyinmind.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Joyinmind.nl is niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade door het gebruik van mijn persoonlijk online magazine. Ik baseer mijn blogs op persoonlijke ervaringen en onze meningen kunnen verschillen. Maar ik zou ook graag willen weten wat jou mening is. Je mening is welkom, zolang het gepast en met respect gebeurd. Joyinmind.nl heeft namelijk het recht om respectloze opmerkingen te verwijderen zonder aankondiging of vermelding.  

 

Afbeeldingen & teksten

Alle afbeeldingen en teksten blijven eigendom van joyinmind.nl, tenzij anders vermeld onderaan de post. Ik gebruik namelijk ook afbeeldingen van gratis stockphoto websites. Mocht ik een afbeelding van iemand anders gebruiken (wat ik altijd in overleg doe), dan staat dit onder de post vermeld. Je mag de afbeeldingen gebruiken of mij citeren (maar graag in overleg), daarnaast graag de link naar de betreffende post vermelden.

 

Affiliates & sponsors

Joyinmind.nl maakt in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Dit heeft geen invloed op het artikel, een mening wordt gevormd en is altijd oprecht, postief of negatief. Door te klikken op een affiliate link kan joyinmind.nl inkomen generen, hiervoor betaal jij niks, maar het bedrijf waar de affiliate aan toe behoort wel. Wanneer een artikel gesponsord of betaald is door een bedrijf zal dit vermeld staan onderaan de post. Op social media wordt altijd verwezen naar waar deze details in vermeld staan. En mocht je denken dat ik hierdoor miljonair wordt, dan heb je het helaas mis. Met het kleine beetje wat ik krijg, betaal ik mijn hosting van en zorg ik dat de website up-to-date hou en voorzie van de nieuwste technologie. En ja, dit is één van mijn honderden interesses.

 

Heb je vragen, suggesties of wil je iets weten dan kun je altijd een berichtje achterlaten via mijn contact pagina Heb je een specifieke vraag, stuur dan een email naar contact@joyinmind.nl en ik reageer zo snel mogelijk. 

Logomakr_2rsBIY